Månadsmöte 15/1

Hej Prismaiter!

Årets första månadsmöte var välbesökt, 15 prismaiter kom för att lyssna på Ann-Britts lektion i bildkomposition, mycket givande, tack!

Själv hade jag några bidrag på kvällens tema, bilderna är tagna i Namibia.

Håll till godo!

Holger

Ökenelefanter

Struts

Schakal

Geopard

Pälssäl

Pälssäl

Pippi

Deadvlei

Deadvlei

Sossusvlei

4 Comments

  1. Tack Holger, vilka kanonfina bilder du visade! 🙂

  2. Mycket trevligt möte. Kände mig väldigt välkommen så här första gången. Och vilka bilder….

  3. Holger!
    Nu kollade jag dina bilder från månadsmötet de 15/1. Var inte med den gången. Jag blir så “impad” av din sköna, säkra och genomtänkta bilder. Min absoluta favorit är “Deadvlei”. Den spretiga solen och lika spretiga trädet helt centrerat, störtbra bild. Så tydligt berättande om öknens framfart. Påminner mig om hur viktigt det är att återplantera för klimatets skull, typ VI-skogen -projektet.

  4. Tack för de fina kommentarerna, Sören, Anders och Mats!
    /Holger

Comments are closed.

Bildgruppen Prisma © 2014