Fotofika på måndag?

Hej alla Prismaiter

Jag har lite abstinens efter Prisma och saknar våra sammankomster. Har varit ute och strövat runt ensam med min kamera och ibland också med min termos. Undrar om några av er saknar gemenskapen också?

Förslag

På måndag 25 maj kl 18.30 (vanliga dagen och tiden för Fotofika i Prisma) ses vi som har lust nere vid målområdet för Grand Nationaltävlingarna. Det ligger en bit öster om Strömsholms slott. 

Vägbeskrivning

Åk väg 252 ner mot Strömsholm, sväng in mot slottet längs allén, åk förbi slottet, över bron, fortsätt förbi ridområdet till höger, sväng efter ridområdet in på en liten väg till höger. Alldeles strax är du framme vid stängsel och grindar. Där finns det hyggligt gott om parkeringsplatser, eller precis vid vägen. Skulle det mot förmodan vara/bli fullknåkat så finns det obegränsat med P-platser mittemot ridområdet du nyss passerade.

Gå genom grinden och tvärsöver galoppbanan ner till de röda byggnaderna som utgör GNs tävlingscentrum. Jag väntar på de som har lust att göra mig sällskap. Vi får tänka på socialt avstånd och fika får de som vill gärna ha med sig – i egen termos.

Är det ett riktigt trist/regnigt väder skjuter vi upp det till nästa måndag

Lasse P
070-290 09 68

3 tankar om “Fotofika på måndag?”

Kommentarer är stängda.