Avslutning med julgröt, bildvisning, kluriga frågor och hyllad klubbmästare.

Som traditionen bjuder intog 17 st Prismaiter Mekanikusbostadens översta våning för sedvanlig inmundigande av landgång, risgrynsgröt med tillbehör, julmust, kaffe och kaka.

Den goda julmaten var som brukligt iordninggjord av damer från Svedvi Hembygdsförening – Bildgruppen Prisma sänder ett STORT tack till damerna.

Under kaffet visades det – av under året tagna – bilder av de församlade medlemmarna.

Efter visningen berättade ordförande Larsson i korthet om de bildteman som styrelsen vaskat fram till 2024 års fototävlingar samt vad som är på gång inför uppstarten i januari 2024 och en bit in på året.

Under tiden förberedde Thord Harry årets ”Herr Nilssons Frågor” – ett återkommande inslag varje år under avslutningen som alla ser fram mot och som pga frågornas klurigheter blir en riktig ”snackis”.

Den av oss församlade Prismaiter som lyckades svara flest rätt på de kluriga frågorna blev Lars Darnfors som förärades med ett gott thé som pris.

Sist – men inte minst – kunde ordföranden be Holger Metzger att komma fram för att motta Bildgruppen Prismas vandringspris ”Trummelsson” som 2023 års klubbmästare – ett mycket välförtjänt pris – ackompanjerat av glada tillrop och applåder från de närvarande prismaiterna.

Mikael Larsson
Ordförande

Några bilder på Prismaiter och en video på klubbmästaren Holger Metzger när han mottog vandringspriset av ordförande Mikael Larsson, taget av Erik Oksanen med mobilkameran, samt en bild av Ann-Britt Gustafsson när Holger mottog priset

//Erik O

och en lite film när Holger mottar vandringspriset av Ordförande Mikael Larsson i länken nedan: