En vanlig måndagskväll hos Prisma

En ganska vanlig måndagskväll med kamraterna i ”fotoklubben” Bildgruppen Prisma. Just nu är kvällarna koncentrerade kring klubbens deltagande i årets Konst- och Kulturrunda under kommande påskhelg. Vi jobbar nu med vilka bilder som skall visas upp.

Det blir bilder från pandemiåren – vi träffades nästan alla måndagar under det ljusa halvåret. Framförallt för att träffas och bryta tristessen, plåta lite och termosfika tillsammans. På vår utställning kommer en massa bilder på oss, var vi varit och vad vi sett=fotograferat. En bild av ett gäng som gillar varandra och göra saker ihop.

I vår ort finns en månatlig annonstidning (Här & Nu) med också en hel del artikeltext. Framsidan har ofta har ofta en medlem fotograferat – vi visar dessa bilder i dess originalutförande.

På en stor duk visars ett drygt 100-tal bilder i ett snabbt bildspel. Bilderna är naturligtvis medlemmarnas. Dessutom visar vi självklart ytterligare ett stort antal medlemsbilder som är utskrivna på papper.

Rena julaftonen för de som gillar fotografi och för många ortsbor/näraliggande städer och miljöer blir det säkert mycket igenkänningsbart.

Välkomna till Bildgruppen PRISMA under påskhelgen. 15 – 17 april 2022. Vi finns i Eldsbodahuset, Skolgatan 15, Hallstahammar. I huset finns ytterligare fem utställare.
Lasse