Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Måndagsträff På måndag 24 augusti kl 18.30 ses vi hemma hos mig i min och hustru Ullas trädgård. Med fototävling! (Klicka på den här texten och läs mer).

2020-08-24 @ 18:30 - 21:00

Visserligen är kulmen över för de blommande växterna men än finns det några skönheter bland dagliljorna, solhattarna är fulla med fjärilar, i det låga ljuset kommer alpmarton till sin fulla rätt och den vita doftfunkian blir oftast jättesnygg i svart/vit tolkning. Dvs en prismakväll med fokus på växt- och trädgårdsfotografering. Ett stativ sitter aldrig fel (finns oxå att låna). I föreningen Sveriges Trädgårdsamatörer (STA) finns en årlig fototävling som omfattar tre klasser:

Årets tävlingsklasser är:
  VÄXTPORTRÄTT – enstaka växt i trädgård eller natur
VY ELLER MILJÖ – från trädgård eller park
VATTEN I TRÄDGÅRDEN – är årets specialtema Hur löser du den?

Vi plåtar under kvällen och hustru Ulla är enväldig domare! Även denna kväll är Prismaiters partners/respektive välkomna. Kanske finns det ett trädgårdsintresse som kan locka till ett besök hos oss.

Coronaavstånd gäller fortfarande och likaså eget fika. Vi har gott om sittplatser.

Välkomna Lasse och Ulla

Vägbeskrivning Adress: Forstavägen 3, Kolbäck. Åk väg 252 från Hallstahammar. Precis före bron över järnvägen i Kolbäck, svänger du vänster. Omedelbart därefter vägen till höger. Du ser en biltvätt på din vänstra sida. Första villagatan till höger. Du ser att den har tre gatunamn, bl.a. Forstavägen. Följ gatorna. Vi bor i ett rött platt tegelhus med blå dörrar. Gå runt huset till altanen på baksidan.

Detaljer

Datum:
2020-08-24
Tid:
18:30 - 21:00

Arrangör

Bildgruppen Prisma
Visa Arrangör-webbplats